Dr. Michaels szett 200 ml

Cikkszám: 59031115390160
Dr. Michaels szett 200 ml

Dr. Michaels szett 200 ml

Cikkszám: 59031115390160
Raktáron 
25 540 Ft

A maximális eredmény elérése érdekében a Dr. Michaels termékcsalád együttes használata javasolt.

Dr. Michaels tisztító gél

A Dr. Michaels tisztító gél speciális hámoldó anyagok összetételével kíméletesen tisztítja a száraz, pikkelyes, hámlásra hajlamos bőrt, és növényi olaj tartalmánál fogva elősegíti a megvastagodott szaruréteg puhulását. Ictasolt is tartlamaz.

Használati utasítás: 

Hajas fejbőrön: az este a kondícionáló olajjal bekent fejbőrt reggel, benedvesítés után tisztítógéllel kell bekenni, 3-5 perc múlva a habot bő, langyos vízzel kell lemosni és a hajat meg kell szárítani.

Testen: az érintett bőrfelszínt benedvesítés után a tisztítógéllel kell bekenni, 3-5 perc után langyos vízzel alapoan le kell mosni.

Használata naponta kétszer ajánlott.

Dr. Michaels Forte krém

A Dr. Michaels krém kiválóan alkalmas a pikkelyes, pszoriázisos típusú bőr ápolására. Hatását több, célzottan kiválasztott természetes alapanyagból, speciális módszerrel kivont, meghatározott arányban elegyített növényi kivonat és olaj biztosítja. Hatóanyagként szalicilsavat, emuolajat és a nagyon fontos folsavat is tartalmazza. Ictasolt is tartlamaz.

Nem tartalmaz szteroidokat!

Klinikailag tesztelt, a vizsgálati eredmények alapján enyhe és súlyos pszoriázisban, ekcéma kezelésében eredményesen alkalmazható!

Használati utasítás:

Hajas fejbőrön és testen: a tisztítógél lemosása után, a bőr szárazra törlését követően a krémmel szükséges bekenni az érintett bőrfelületet.

Dr. Michaels kondícionáló olaj

A Dr. Michaels kondicionáló olaj a válogatott, természetes alapanyagok egyedi összetételénél fogva alkalmazható száraz, pikkelyes bőrfelületen. Az olaj, mintegy védőfilmet képezve a bekent bőrfelületen fokozza a Dr. Michaels krém hatását. Ictasolt is tartlamaz.

Használati utasítás:

Hajas fejbőrön: este, hajmosás nélkül masszírozza be az érintett bőrfelületet, majd reggel mossa le a tisztító géllel.

Testen: a krémmel már korábban bekent bőrfelszínt vékonyan kenje be a kondícionáló olajjal.

Használata naponta kétszer ajánlott.