Interherb ReStart Cardio tabletta 60x

Cikkszám: 5999542646614
Interherb ReStart Cardio tabletta 60x
Interherb ReStart Cardio tabletta 60x
Cikkszám: 5999542646614
Raktáron 
3 350 Ft
ReStart CARDIO
A szívműködés támogatására

Gyógynövény-kivonat, vitamin és ásványi anyag tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

60 db

Nettó tömeg: 51,6g

Kálium a normál vérnyomásért
Galagonya, T-Rezveratrol a szív-és érrendszer védelmére
B1-vitamin és bioflavonoidok
C-vitamin, magnézium

A szívműködés támogatására, az erek védelmére, a normál vérnyomás fenntartására, a fáradtságérzés csökkentésére kifejlesztett komplex készítmény értékes gyógynövénykivonatokkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal.

A C-vitaminnak szerepe van a kollagénképződésben és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének megőrzésében.

Bizonyos élethelyzetekben, betegség utáni lábadozás időszakában, vagy egyszerűen csak a kor előrehaladtával szervezetünknek szüksége van a feltöltődésre és az újraindításra. Különösen aktuális ez jelen időszakban.

Ebben az újraindításban nyújtanak segítséget az INTERHERB ReStart készítmények. A korszerű és legújabb tudományos eredmények alapján kifejlesztett formulák hatóanyagai több irányból – a szív- és érrendszert, az idegrendszert és az immunrendszert célozva- támogatják szervezetünk regenerációját és védelmét.

A nyolckomponensű CARDIO készítményünket a szívműködés támogatására, az erek védelmére, a megfelelő vérnyomás fenntartására, a fáradtságérzés csökkentésére fejlesztettük ki. Standardizált gyógynövény hatóanyagai közül a Galagonya segíti a szívmunkát, támogatja a szívizom megfelelő vér- és oxigénellátását, így energiát ad a kiegyensúlyozott szívműködéshez és a vérkeringéshez. A szíverősítő flavonoidokban gazdag Gránátalma és Galagonya kivonatok hatását a T-Rezveratrol (a vörösbor értékes szívvédő, antioxidáns molekulája) és a megfelelő szívműködést segítő B1-vitamin egészítik ki. Ásványi hatóanyagai közül pedig a kálium segíti a fáradhatatlan szívizomműködés és a megfelelő vérnyomás fenntartását, míg a magnézium energiát, vitalitást ad a fáradtság leküzdéséhez. A C-vitamin egy kevésbé ismert értékes tulajdonsága, hogy segíti az erek rugalmasságához nélkülözhetetlen kollagén képződését, így a vérkeringésben is fontos szerepet játszik.

Gyógynövény komponensei közül a Galagonya hozzájárul a szív megfelelő vér- és oxigénellátásához, ezzel támogatva a kiegyensúlyozott szívműködést. A standardizált Gránátalma és Galagonya gyógynövénykivonatok hatását a szív- és érrendszer megfelelő működését támogató T-Rezveratrol és a B1-vitamin (tiamin) egészítik ki.
A kálium részt vesz a normál izomműködésben (így a szívműködésben is), valamint a megfelelő vérnyomás fenntartásában.
A magnézium és C-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Termékösszetevők:

kálium-klorid; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, karboxi-metil- cellulóz-nátrium, hidroxi-propil-metil-cellulóz; magnézium-oxid; trimagnézium-citrát anhidrát; Galagonya (Crataegus laevigata) virágos ágvég-kivonat; L-aszkorbinsav, szőlőhéj kivonat (5% T-Rezveratrol); Gránátalma (Punica granatum) termés-kivonat; keserű narancs (Citrus aurantium) termés-kivonat; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sói, kolloid szilícium-dioxid, talkum; tiamin-mononitrát; növényi olaj (pálmaolaj).

Tárolási, felhasználási feltételek:

Javasolt fogyasztás: Napi 2x1 tabletta. Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ºC)
Lehetőleg főétkezést követően, rágás nélkül, folyadékkal vegye be.

Hatóanyag / 2 tabletta (napi adag):

B1-vitamin (Tiamin): 2,2 mg NRV*%: 200 %

C-vitamin: 80 mg NRV*%: 100 %

Kálium: 300 mg NRV*%: 15 %

Magnézium: 120 mg NRV*%: 32 %

T-Rezveratrol: 2,5 mg

Galagonya kivonat: 100 mg ebből flavonoidok: 3 mg

Gránátalma kivonat: 50 mg ebből ellágsav: 20 mg

Citrus bioflavonoidok: 2 mg

* NRV – felnőttek számára ajánlott napi bevitel

OGYÉI nyilvántartási szám: 26930/2021

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év).

Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ºC)