Interherb ReStart Memo tabletta 30x

Cikkszám: 5999542646638
Interherb ReStart Memo tabletta 30x
Interherb ReStart Memo tabletta 30x
Cikkszám: 5999542646638
Raktáron 
5 790 Ft
ReStart MEMO
Egészség újraindítva

Gyógynövény, ásványi anyag és vitamin tartalmú étrend-kiegészítő tabletta

szabadalmaztatott, igazolt hatékonyságú összetevővel*

a koncentráció erősítésére
a memória támogatására
a szellemi frissesség fenntartására
koffein-mentes formula

30 db étrend-kiegészítő tabletta

Nettó tömeg: 26,1g

Bizonyos élethelyzetekben, betegség utáni lábadozás időszakában, vagy egyszerűen csak a kor előrehaladtával szervezetünknek szüksége van a feltöltődésre és az újraindításra. Különösen aktuális ez jelen időszakban.

Ebben az újraindításban nyújtanak segítséget az INTERHERB ReStart készítmények. A korszerű és legújabb tudományos eredmények alapján kifejlesztett formulák hatóanyagai több irányból – a szív- és érrendszert, az idegrendszert és az immunrendszert célozva- támogatják szervezetünk regenerációját és védelmét.

Az időskori szellemi frissesség és mentális egészség fenntartására, a szellemi munka és a tanulás kihívásokkal teli időszakaira (tanulmányok, vizsgaidőszak, fokozott munkahelyi teljesítmény) kifejlesztett komplex készítmény, szabadalmaztatott és igazolt hatékonyságú összetevőkkel*.

*Kétféle zsályakivonatot tartalmazó szabadalmaztatott formula. Szellemi teljesítőképességet támogató hatását hosszú távú memória és koncentrációs tesztekkel igazolták. (forrás: NEXIRA, www.nexira.com)

Koffein-mentes MEMO készítményünket a koncentráció erősítésére, a memória támogatására, a szellemi frissesség fenntartására fejlesztettük ki. Igazolt hatékonyságú, szabadalmaztatott összetevői˟ a szellemi munka és a tanulás kihívásokkal teli időszakaiban (tanulmányok, vizsgaidőszak, fokozott munkahelyi teljesítmény) fokozzák a koncentrációt, valamint idős korban segítik a szellemi frissesség, az emlékezőkészség és a mentális egészség megőrzését. Hosszú távú memória és koncentrációs tesztek igazolták a kétféle zsályakivonatot tartalmazó hatóanyag (Cognivia) szellemi teljesítőképességet támogató hatását. A készítmény értékes hatásfokozó komponensei az agyi vérkeringést támogató Ginkgo biloba kivonat, az idegek működését segítő magnézium, valamint a mentális terhelhetőséget fokozó, kifáradást csökkentő pantoténsav. *Forrás: Cognivia/ NEXIRA, www.nexira.com

Részben a természetes öregedési folyamatok miatt, ugyanakkor bizonyos élethelyzetek, egészségi állapot romlás miatt is figyelemmel kell lennünk a szellemi frissesség megőrzésére, a mentális képességek vagy a koncentráció fenntartására.

A készítmény hatóanyagai az alábbiakban nyújtanak hasznos segítséget:

ZSÁLYA: támogatja az agyműködést, az emlékezőkészséget és a koncentrációt.
GINKGO BILOBA: támogatja a szellemi erőnlétet, a figyelem összpontosítását, a rövidtávú memóriát. Időskorban pedig segíti a szellemi frissességet, a memória megőrzését.
MAGNÉZIUM: hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez.
CINK: támogatja a normál szellemi működés fenntartását.
PANTOTÉNSAV: hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál mentális teljesítményhez.

Kétféle zsályakivonatot tartalmazó szabadalmaztatott formula. Szellemi teljesítőképességet támogató hatását hosszú távú memória és koncentrációs tesztekkel igazolták.

Termékösszetevők:

Zsálya (Salvia offi cinalis és S. lavandulifolia) kivonat; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, (hidroxi-propil)-metil-cellulóz; magnézium-oxid; cink-szulfát monohidrát; Ginkgo biloba levél-kivonat; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója, szilícium-dioxid, talkum; kalcium-D-pantotenát; pálmaolaj.

Tárolási, felhasználási feltételek:

Javasolt fogyasztás: Napi egy tabletta.
Lehetőleg főétkezést követően, rágás nélkül, folyadékkal vegye be. Tárolás: száraz helyen, szobahomérsékleten (15-25 ºC)

Hatóanyag/1 tabletta (napi adag):

Zsálya kivonat: 400,0 mg Ebből összpolifenolok: 140,0 mg

Ginkgo biloba kivonat: 40,0 mg Ebből flavonoidok: 9,6 mg

Magnézium: 75,0 mg NRV*%: 20%

Cink: 15,0 mg NRV*%: 150%

Pantoténsav: 6,0 mg NRV*%: 100%

* NRV – felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhesség, szoptatás, véralvadásgátló szerek szedése esetén, valamint műtéteket megelőzően nem javasolt, mert növelheti a véralvadási időt. Befolyásolhatja a vércukor szintet, ezért cukorbetegek a termék használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal.

OGYÉI nyilvántartási szám: 27069/2021

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett ideig (nap, hónap, év).

Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten (15-25 ºC). Gyermekektől elzárva tartandó!