MACA VIBE® tabletta 100 db

Cikkszám: 7757310000703
MACA VIBE tabletta 100 db
MACA VIBE® tabletta 100 db
Cikkszám: 7757310000703
Nincs raktáron

TÖBB MINT 20 ÉVE VÁLTOZATLAN TARTALOMMAL ÉS MINŐSÉGBEN A MAGYAR PIACON!

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által bevizsgált, jóváhagyott és törzskönyvezett gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását irodalmi adatok igazolják.

A maca gumó az egyetlen olyan növény, amely az Andokban 3700 m magasan is képes életben maradni. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Javítja a teljesítményt, ezért perui Ginseng-nek is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…

A maca nemcsak magas szénhidráttartalmáért nagyra értékelt gyógynövény, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően sok bajra gyógyírként is szolgál. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrátfehérje, esszenciális zsírsav található benne.

Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi erőnlétjavító és potenciafokozó szerként használják.

Maca VIBE tabletta egyes multivitamin készítményeket is helyettesíthet, de hatása sokkal fokozottabb azoknál. Általános energetizáló hatású, vitalizál, roborál, aktivál, javítja a testi erőnlétet, fokozza a fizikai teljesítményt.

Szexuális teljesítményjavító, fokozza a nemi vágyat, javítja a potenciát és a fogamzó képességet, javítja az ondótermelést és a spermiumok aktivitását, harmonizálja a menstruációs ciklust, csökkenti a változókori tüneteket, ezért használata férfiak és nők számára ugyanúgy ajánlott.

A Maca VIBE tabletta egyike azon kevés hasonló termékeknek, amelyek nem étrend-kiegészítőként, hanem gyógytermékként lettek bejegyezve. A speciális gyártási technológia és az összetevők tisztasága garantálja a termék magas minőségét.

Magas hatóanyag tartalma miatt, a napi ajánlott adagja 3x1 tabletta. Rövid ideig szedve nem képes kifejteni minden jótékony hatását, a teljes hatás elérése egyénfüggő, kb. 3-5 hét is lehet. A Maca Vibe tabletta kúraszerűen alkalmazható, de legfeljebb 4 hónapig. A kúra után javasolt két hét szünetet tartani.

Hatóanyag: 500 mg perui zsázsa gyökérpor (Lepidium meyenii Walpers radix) tablettánként.

A csomagolás tartalma 100 db tabletta.

Nyilvántartási szám: OGYI-885/2002

A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJE ORVOSSZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT! 06-30-942-8519