POLY-MVA IMMUN 236,59 ml

Cikkszám: 181378800017
POLY-MVA IMMUN 236,59 ml
POLY-MVA IMMUN 236,59 ml
POLY-MVA IMMUN 236,59 ml
POLY-MVA IMMUN 236,59 ml
POLY-MVA IMMUN 236,59 ml
Cikkszám: 181378800017
Nincs raktáron

A POLY-MVA ásványi anyagok, vitaminok és aminosavak különleges kombinációjával segíti az immunrendszer kiegyensúlyozott működését, támogatja az egészség megőrzését. A POLY-MVA az USA-ban igazoltan a tumorra és a psoriasisra szabadalmaztatott étrend kiegészítő, melynek létrehozását 15 éves klinikai-, laboratóriumi kutatás és tesztelés előzte meg. A POLY-MVA a ma ismert legerélyesebb antioxidáns, véd a szabadgyököktől. Hatásossága gyorsan ható, azonnal felszívódó összetevőinek köszönhető, melyek előmozdítják a sejtszintű energiatermelést, segítik az immunrendszer optimális működését, támogatják a szervezetbe juttatott tápanyagok hasznosulását. A POLY-MVA EGY ÚJ TUDOMÁNYOS TERÜLET, AZ ELEKTROGENETIKA ELSŐ TERMÉKE, FORRADALMIAN ÚJ KÉSZÍTMÉNY.

A poly-MVA egy egyedülállóan kifejlesztett étrend-kiegészítő, mely jogvédett keverékben tartalmaz ásványi palládiumot alfa liponsavval összekötve, B1, B2 és B12 vitamint, valamint formil-metionin-t, n-acetilciszteint, továbbá molibdén, ródium és ruténium nyomait. Ez a készítmény úgy lett tervezve, hogy energiát biztosítson a veszélyeztetett testi funkcióknak az emberi sejtek elektromos potenciáljának megváltoztatásával és a DNS sejten belüli sűrűségének megváltoztatásával.
A poly-MVA a palládium liponsav komplex tagjaként segíthet az immunreakció erősítésében, feltöltve az alapvető tápanyagokat és támogatva a sejt anyagcserét. A poly-MVA-t a saját termelési folyamata teszi egyedülállóvá, mely során a palládium különválik a liponsavtól. Egyetlen más vállalat sem állít elő a poly-MVA-hoz hasonló terméket, az előkészítés és megkötés folyamata miatt mely során az LAPd termelődik. Az LAPd vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal bővített saját készítménye jelentős táplálkozási segítséget nyújt, ezzel elősegítve az alapvető testi funkciók optimális működését.

A poly-MVA-ban megtalálható összetevők a következő táplálkozásbeli támaszt nyújthatják a szervezetnek:
- Segít a szervezetnek energiát termelni
- Támogatja a májat
- Segít az egészséges sejtegység előmozdításában
- Segít a nehézfémek véráramból való eltávolításában
- Erős antioxidánsként és méregtelenítőként hat
- Támogatja az idegek és neurotranszmitterek működését
- Fokozza a fehérvérsejt működést
- Támogatja a pH-egyensúlyt, a sejtek és szövetek oxigénellátásának fenntartásával

A Poly-MVA-hoz az Amerikai Egyesült Államokban az alábbi két szabadalom tartozik:
1. M. Garnett, Palladium Complexes and Methods for Using same in the Treatment of Tumors, U.S.Patent, No. 5,679,697, Oct.21, (1997)
2. M. Garnett, Palladium Complexes and Methods for Using same in the Treatment of Psoriasis, U.S.Patent, No. 5,776,973, July7, (1998)

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: WWW.POLYMVA.COM