Protexin Balance (60 db kapszula)

Cikkszám: 5027314501066
 Protexin Balance (60 db kapszula)
Protexin Balance (60 db kapszula)
Cikkszám: 5027314501066
Nincs raktáron
7 probiotikus törzs + prebiotikum

Javasolt:

Az egészséges, normális bélflóra fenntartására
A bélflóra helyreállítására (pl. antibiotikus kezelések idején és azt követően, hasmenés alatt és után)
Puffadás megszüntetésére
A meggyengült immunrendszer erősítésére, klímaváltozáskor, utazáskor és stresszhelyzetekben

7-féle élő baktériumtörzset tartalmaz, melyek képesek megtelepedni és szaporodni az emberi bélflórában

Prebiotikumot: frukto-oligoszacharidot (FOS) tartalmaz

Összetevők
Hatóanyag

100 millió (108 db) élő probiotikus baktérium csíra Kapszulánként:

Lactobacillus paracasei PXN® 37™,
Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™,
Streptococcus thermophilus PXN® 66™,
Lactobacillus acidophilus PXN® 35™,
Bifidobacterium breve PXN® 25™,
Bifidobacterium longum PXN® 30™,
Lactobacillus bulgaricus PXN® 39™,

Hatást segítő anyag

prebiotikumként 97 % (149 mg) frukto-oligoszacharid
Vivőanyag

magnézium-sztearát
Kapszulahéj

- hipromellóz (növényi kapszula),
- titán-dioxid E171

Alkalmazási javallat

Az egészséges, normális bélflóra fenntartása
A bélflóra helyreállítása (pl. antibiotikus kezelések idején és azt követően, hasmenés alatt és után)
Puffadás megszüntetésére
A meggyengült immunrendszer erősítése, klímaváltozáskor, utazáskor és stresszhelyzetekben

Adagolás

Szedése 12 éves kor felett ajánlott.
A kapszulát főétkezéskor bő folyadékkal javasolt bevenni.
Az általános egészség fenntartásához 2-3 naponkénti folyamatos adagolás szükséges.
A termék időkorlátozás nélkül, megelőzésként is alkalmazható.

Kiszerelés

- 60 db kapszula

Figyelmeztetés

Egyes gyógyszerek (pl. antibiotikumok) csökkenhetik a probiotikus baktériumok hatékonyságát, ezért a készítmény és egyéb gyógyszerek bevétele között legalább 3 óra teljen el.
A készítmény gyermekektől elzárva tartandó.
A kapszula szedése során a javasolt mennyiséget ne lépje túl.
A kapszula nyomokban szóját és tejet tartalmazhat, melyeket a fermentációs folyamatok során alkalmaznak.

Tárolás

Legfeljebb 25°C-on, a nedvességtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó.
Minőségét megőrzi a doboz alján jelzett időpontig.

Nyilvántartási szám

OGYI-974/2006