Protexin Candies-Plus (60 db kapszula)

Cikkszám: 5027314504821
 Protexin Candies-Plus (60 db kapszula)
Protexin Candies-Plus (60 db kapszula)
Cikkszám: 5027314504821
Nincs raktáron

Az élő baktériumflóra 7-féle törzsét, grapefruit kivonatot és fokhagyma port tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Összetevők

Hatóanyag: 1 milliárd (109 db) élő baktérium csíra 2 kapszulában

Lactobacillus paracasei PXN® 37™,
Lactobacillus rhamnosus PXN® 54™,
Streptococcus thermophilus PXN® 66™,
Lactobacillus acidophilus PXN® 35™,
Bifidobacterium breve PXN® 25™,
Bifidobacterium longum PXN® 30™,
Lactobacillus bulgaricus PXN® 39™,

- frukto-oligoszacharid,
- grapefruit kivonat,
- kapszula (zselatin),
- fokhagyma por,
- 7-féle baktériumtörzs,
- csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói (magnézium-sztearát),
- szója,
- tej

Adagolás

A készítmény szokásos napi adagja 2 kapszula, főétkezés után.
A kapszula és az antibiotikum tartalmú gyógyszer bevétele között legalább 2 óra teljen el.

Tápérték

Tápérték 100 g-ban 2 kapszulában
(javasolt napi adag)
Energiatartalom 1298 KJ / 309 kcal 11,69 KJ / 2,78 kcal
Szénhidrát 65,7 g 591,3 mg
ebből cukor 28,8 g 259,2 mg
Frukto-oligoszacharid 51,3 g 461,8 mg
Grapefruit kivonat 28,8 g 259,2 mg
Fehérje 23,7 g 213,3 mg
Fokhagyma por 13,1 g 117,9 mg
Zsír 0,5 g 4,5 mg
ebből telített zsírsav 0,39 g 3,52 mg
Só 256 mg 2,30 mg
Élőflóra mennyisége 1,1 × 1010 CFU* 1,0 × 109 CFU*
* CFU: élő baktériumok mennyisége

Kiszerelés

- 30 db kapszula

Figyelmeztetés

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet.
Ne lépje túl a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget!
A készítmény gyermekektől elzárva tartandó.
A készítmény nyomokban szóját és tejet tartalmazhat, melyeket a fermentációs folyamatok során alkalmaznak.
Bármilyen gyógyszer szedése, vagy bárminemű egészségügyi zavar esetén a készítmény alkalmazását megelőzően forduljon kezelőorvosához.

Allergén tájékoztatás

A készítményben előforduló allergéneket az összetevők listáján belül félkövéren találja.
A termék szóját és tejet tartalmaz, melyeket a fermentációs folyamat során alkalmaznak.
A tejtartalom nem éri el azt a mennyiséget, mely befolyásolhatja laktóz intoleranciában szenvedőket.

Tárolás

Legfeljebb 25°C-on, a nedvességtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó.
Minőségét megőrzi a doboz alján jelzett időpontig.