Bio dió fehérje 50% növényi fehérje tartalommal, magnéziummal és cinkkel
A Raab organikus diófehérje ideális édes és sós ételek és italok dúsítására, valamint turmixok, müzlik, desszertek és pékáruk kiegészítéseként. Kíméletes olajmentesítéssel és őrléssel nyerik, kedvelt tipikus, finom aromája miatt. A fehérjepor magnéziumot és cinket, valamint mind a nyolc esszenciális aminosavat tartalmazza.
A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban, valamint hozzájárul az idegrendszer és az izmok normális működéshez.
A cink hozzájárul a csontozat, a fogak, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához.
Összetevők: 100% dióliszt* részben olajtalanítva (*ellenőrzött biológiai termesztésből)
Felhasználási javaslat: kb. 2 evőkanál (20 g) dió protein por 250 ml folyadékban (pl. szója-, zab-, mandula-, rizs- vagy kókusztejben) elkeverve vagy sütés közben a hagyományos liszt egy részét diófehérjével helyettesítve. A diófehérje remek kiegészítője a turmixoknak, müzlinek, desszerteknek, joghurtoknak és pékáruknak.
Megjegyzés: A fent említett pozitív hatások már napi 20 g diófehérje fogyasztással elérhetők. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód nagyon fontos. Ez egy természetes termék, ezért a színe és az íze évszaktól függően változhat. Nyomokban tartalmazhat szezámmagot és földimogyorót. Tárolás szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen.
Nettó tömeg: 420 g
Egy doboz 21 adagot tartalmaz.