SoVita Kovaföld plusz kalcium tabletta 180 db

Cikkszám: 42255413
SoVita Kovaföld plusz kalcium tabletta 180 db
SoVita Kovaföld plusz kalcium tabletta 180 db
Cikkszám: 42255413
Raktáron 
5 825 Ft

Kiváló minőségű szilícium-dioxid kalciummal
Glutén-, laktóz-, tartósítószer-, cukor-, édesítő- és mesterséges ízesítő mentes
Genetikailag módosított összetevők nélkül (GMO)
Laboratóriumban tesztelt minőség

A kovaföld (Silicea terra) holt-tengeri algákból készült megkövesedett szerkezeti anyag. Ezeket magas szilíciumtartalom jellemzi. A szilíciumnak pedig nagy jelentősége van a kötőszöveti struktúrák kialakításában. Emiatt elsősorban megelőző vagy akut módon használják a bőr, a haj és a köröm erősítésére. A szilícium segíthet megelőzni a törékeny körmöket, erősíti a hajat és feszesíti a kötőszövetet. A Sovita szilícium- és kalcium-kapszulák nemcsak szilíciumot tartalmaznak, hanem kalciumot is, így kettős előnyt kínálnak Önnek: a kalcium az egyik legfontosabb ásványi anyag a szervezetben. Fontos szerepet játszik az olyan elemi testfunkciókban, mint az idegvezetés, a véralvadás, az izomműködés, a gyulladás elleni védekezés, valamint a csontok és fogak erőssége. Mivel szöveteink folyamatos építési és lebontási folyamatoknak vannak kitéve, nagymértékben részesül a kalcium sejtosztódást és sejtspecializációt támogató tulajdonságaiból.

A szilícium és a kalcium kombinációja tökéletes szimbiózist alkot, és segíthet a haj és a bőr megjelenésének javításában. Győződjön meg erről a verhetetlen kettősről, és most tesztelje szilika kapszulainkat hajra, bőrre és körmökre. Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) is megerősíti, hogy a kalcium szerepet játszhat a sejtosztódásban és a specializációban. 

Egy kapszula tartalma: 105 mg szilícium-dioxid, 90 mg kalcium.

Összetevők: Kalcium-citrát; kalcium-hidrogén-foszfát; szilícium-dioxid (16,8%); zselatin; Csomósodásgátló szerek: zsírsavak szilícium-dioxid és magnézium sói; Színezék: titán-dioxid.

Felhasználási javaslat: naponta 3x1 kapszula kevés folyadékkal

A csomagolás tartalma 180 db kapszula.