ÚJ SoVita Levendula és golgotavirág kapszula 90 db

Cikkszám: 42422129
SoVita Levendula és golgotavirág kapszula 90 db
ÚJ SoVita Levendula és golgotavirág kapszula 90 db
Cikkszám: 42422129
Raktáron 
4 970 Ft

A NYUGODT ÉS PIHENTETŐ ALVÁSÉRT

Életünk körülbelül egyharmadát "alusszuk át". Ez a szám önmagában mutatja, mennyire fontos számunkra az alvás. Az elalvási problémák, az éjszaka átalvása vagy a mély alvás gyorsan megpróbáltatásokká válhatnak, és nem csak közérzetünkre, hanem egészségünkre is negatív hatással lehetnek. Bár az alvásigény az élet során változik, általában minden embernél más és más, mégis egyetemes igényünk van a jó alvásminőségre. Ennek ellenére a legtöbb ember alváshiányról és a vágyról számol be, hogy többet és jobban tudjon aludni. Itt jönnek a Sovita levendula és golgotavirág kapszulák: ezek az étrend-kiegészítők szorongásoldó és nyugtató hatásukkal szeretnék valóra váltani álmát a pihentető alvásról!

A levendula gyógyhatása az egészséges alváshoz is felhasználható. A mélykék virágú levendula (Lavandula angustifolia) eredetileg a Földközi-tenger partvidékéről származik, de fenomenális illatának és nyugtató hatásának köszönhetően gyorsan meghódított más vidékeket is. Hagyományosan az igazi levendulát alvászavarokra, belső nyugtalanságra és szorongásra használják, mivel csak ez a fajta levendula van nyugtató hatással a pszichére. E tulajdonsága miatt a levendulavirág kivonat különösen ajánlott idegrendszeri betegségek esetén. Ide tartoznak nemcsak az elalvási problémák vagy a lelki nyugtalanság, hanem az ideges gyomor-bélrendszeri panaszok vagy a légzési problémák is. Emellett a növénynek állítólag epehajtó hatása is van, és használható sebgyógyításra, heggyógyításra, valamint bőr- és hajápolásra.

A Sovita levendula és golgotavirág kapszulákban található két növényi anyag nyugtató tulajdonságait tekintve tökéletesen kiegészíti egymást, mert a golgotavirágnak állítólag pihentető, szorongásoldó hatása is van. A golgotavirág (Passiflora incarnata) nevét a fehér-lila virágok sajátos szerkezetének köszönheti.

A golgotavirág nemcsak rendkívüli szépségével inspirál, hanem számos egészségügyi jótékony hatásával is: az amerikai őslakosok a gyógynövényt az alvás javítására használták, Európában pedig a mai napig alkalmazzuk a nyugtalanság és a stressz ellensúlyozására. A levendulához hasonlóan a golgotavirág kivonat is szorongásoldó és relaxáló hatású. Emiatt ideális nyugtalanság, álmatlanság, feszültség, szorongás vagy ideges gyomor-bélrendszeri rendellenességek esetén enyhe nyugtatóként használni.

A zavartalan alvás elősegítése érdekében a Sovita vegán kapszulák a levendulavirág kivonatot golgotavirág kivonattal és magnéziummal kombinálják. Az éjszakánkénti további 300 mg magnézium megakadályozza az éjszakai izomgörcsöket, és így hozzájárul a nyugodt, gondtalan alváshoz. Nyugtassa idegeit, lazítsa meg izmait, és várja a pihentető alvást ezeknek a természetes növényi anyagoknak köszönhetően.

A nyugtalan éjszakák és az elalvási problémák ronthatják az alvás minőségét. Az eredmény a koncentráció hiánya és másnapi letargia. Az egészséges alvás a lelki és fizikai jólét előfeltétele. A levendula (Lavandula angustifolia) és a golgotavirág (Passiflora incarnata) kivonatát alvászavarokra és nyugtalanságra használják. Az egyes növények összetevői szorongásoldó és nyugtató hatásúak.

A zavartalan alváshoz a belső béke mellett az ellazult izmok is fontosak, ezért a levendula golgotavirág kapszulák további 300 mg magnéziumot biztosítanak éjszakánként – az éjszakai izomgörcsök megelőzésére is.

Összetevők:  citromsav magnézium sói (magnézium-citrát); magnézium-oxid; bevonószer: hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj); levendulavirág kivonat (8%); golgotavirág kivonat (4%); elválasztószer: zsírsavak magnéziumsói.

Felhasználási javaslat: felnőttek számára 1x2 kapszula esténként, bő folyadékkal.

Aktív összetevők napi adagban (2 db kapszula) *NRV%

Magnézium

300 mg 80
Levendulavirág kivonat 100 mg **

Golgotavirág kivonat

50 mg

**

* NRV %: a napi ajánlott beviteli érték felnőttek számára; ** nincs adat

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A termék gyermekek elől elzárva tartandó. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nettó tömeg: 56,2 g (90 db kapszula)