ÚJ SoVita Spirulina tabletta 360 db

Cikkszám: 42215677
SoVita Spirulina tabletta 360 db
SoVita Spirulina tabletta 360 db
SoVita Spirulina tabletta 360 db
SoVita Spirulina tabletta 360 db
SoVita Spirulina tabletta 360 db
SoVita Spirulina tabletta 360 db
ÚJ SoVita Spirulina tabletta 360 db
Cikkszám: 42215677
Raktáron 
7 440 Ft

VEGÁN

Minden tabletta 400 mg szerves Spirulina platensist tartalmaz
Kiváló fehérjeforrás
Magas vastartalom
Az étrend-kiegészítő vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz

A spirulina kék-zöld alga az egyik leginkább tápanyagban gazdag alga és növény. A Spirulina alga vasban, B-vitaminokban és antioxidánsokban gazdag. A Sovita Spirulina tabletta diéta részeként is használható, így kalciummal, foszforral és magnéziummal látja el szervezetét.

A spirulina tablettákban található antioxidánsok gyulladáscsökkentő és májvédő tulajdonságokkal rendelkeznek. Sokan spirulina-kiegészítőket használnak, hogy méregtelenítsék testüket a mérgező fémektől, például alumíniumtól, kadmiumtól vagy higanytól. A Sovita Spirulina tabletták B-vitamin tartalmának köszönhetően támogathatják idegei és sejtjei működését.

A spirulinának magas a fehérjetartalma is. Az étrend-kiegészítő fehérjetartalma 60 százalék körüli, és magasabb, mint a csirkehús vagy a tojás.

A fehérje az egyike annak a három fő tápanyagnak, amelyekre a szervezetnek szüksége van az izmok és csontok építéséhez. Különösen a vegánoknak és vegetáriánusoknak kell gondoskodniuk arról, hogy elegendő fehérjével lássák el szervezetüket. A Spirulina ízletes növényi fehérjeforrás azok számára, akik egészséges, kiegyensúlyozott és vitamindús termékekkel szeretnék gazdagítani étrendjüket. 

A Spirulina (Spirulina platensis) a kék-zöld algákként ismert cianobaktériumok nemzetségébe tartozik. A mikroalgákat a fejlettebb algák és növények ősének tekintik, és hozzájuk hasonlóan zöld klorofillt tartalmaznak.

A Spirulina természetes kékeszöld színét olyan színpigmentek keverékének és rétegzettségének köszönheti, mint a klorofill (zöld), béta-karotin (narancs) és fikocianin (kék). Ezek a pigmentek létfontosságúak a kis kék-zöld algák számára, mert fotoszintézis zajlik bennük: a spirulina szén-dioxidból és napfényből állít elő tápanyagokat, amelyekre szüksége van a növekedéshez.

A Spirulina egy igazi tápanyagcsomag, ami számos létfontosságú anyagot tartalmaz úgy mint antioxidánsok, ásványi anyagok és vitaminok. Körülbelül 60% fehérjével vitathatatlanul nagyon magas a fehérjetartalma, és fontos aminosavakat is biztosít. A magas fehérjeellátás miatt a vegetáriánusoknak, a vegánoknak és az alacsony hústartalmú étrendet folytatóknak különösen előnyös a spirulina fogyasztása.

Minden tabletta 400 mg szerves Spirulina platensist tartalmaz, adalékanyagok nélkül.
A port a spirulina akvakultúrából nyerik.

Összetevők:
ORGANIC Spirulina platensis por (100%)

Felhasználási javaslat:
naponta 3x3 db tabletta étkezés közben, kevés folyadékkal.

A csomagolás tartalma: 360 db tabletta.