ÚJ SoVta Magnézium - kalcium tabletta 300 db

Cikkszám: 42266624
SoVta Magnézium - kalcium tabletta 300 db
ÚJ SoVta Magnézium - kalcium tabletta 300 db
Cikkszám: 42266624
Raktáron 
5 390 Ft

VEGÁN

HOZZÁJÁRUL A NORMÁL IZOMMŰKÖDÉSHEZ ÉS A NORMÁL CSONTOZAT FENNTARTÁSÁHOZ!

Hozzájárul a normál izom működéshez és a normál csontozat fenntartásához!

A magnézium és a kalcium a legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak, a szervezet számos funkciójában részt vesznek. A magnézium támogatja az izmok működését, beleértve a szívizomzatot is. A kalcium elengedhetetlen a csontok fenntartásához, és fontos szerepet játszik a csontfejlődésben. A kalcium támogathatja az ingerület átvitelt az idegrendszerben és hozzájárulhat az emésztőenzimek normál működéséhez.

Kinek hasznosak a magnéziumot és kalciumot tartalmazó étrend-kiegészítők? Különösen azok számára, akik a magnézium- és kalciumhiány kockázati csoportjába tartoznak: ide tartoznak azok, akik nagyon megterhelik szervezetüket és izomgörcsöktől szenvednek. Az idősebbeknek és a menopauzán átesett nőknek is ajánlott, hogy biztosítsák a megfelelő magnézium és kalcium bevitelt. Idős korban a szervezet már nem tudja optimálisan hasznosítani a kalciumot, ami kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén a csontok és a fogak állapotának romlásához vezethet.

A SoVita magnézium-kalcium tablettái ésszerűen kombinálják a magnéziumot és a kalciumot. 300 tablettával jó adagot és nagyon jó ár-érték arányt kap. Fedezze a napi ásványianyag szükségletét a Sovita magnézium-kalcium tablettával.

Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) megerősíti, hogy a magnézium és a kalcium:

- részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban

- hozzájárulnak a normál izomműködéshez

- hozzájárulnak a normál csontozat és fogazat fenntartásához

Továbbá a magnézium:

- hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez

- hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez

Továbbá a kalcium:

- részt vesz a normál ingerület átvitelben

A magnézium-kalcium tabletták két fontos ásványi anyagot tartalmaznak, amelyek – amint azt az EFSA is megerősítette – számos funkcióban részt vesznek. Egy tabletta tartalmaz 100 mg kalciumot és 60 mg magnéziumot

Összetevők: kalcium-karbonát; magnézium-karbonát; töltőanyag: mikrokristályos cellulóz; maltodextrin; kukoricakeményítő; töltőanyag: térhálósított nátrium-karboxi-metil-cellulóz; elválasztószer: zsírsavak magnéziumsói és szilícium-dioxid.

Felhasználási javaslat: napi 2x2 tabletta, bő folyadékkal.

Aktív összetevők napi adagban (4 db tabletta) *NRV%
Kalcium 400 mg 50
Magnézium 240 mg 64

*NRV %: napi ajánlott beviteli érték felnőttek számára

Ne lépje túl az ajánlott napi 4 tablettát. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet.

Származási hely: Németország

A csomagolás tartalma: 300 db tabletta.