SoVita Tömjén balzsam 100 ml

Cikkszám: 42270591
Sovita care Tömjén balzsam 100ml
SoVita Tömjén balzsam 100 ml
Cikkszám: 42270591
Raktáron 
4 775 Ft

AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSÁRA

A tömjén támogatja a váz és izomrendszert, valamint az ízületeket.

A tömjén a tömjénfa szárított gyantája. Körülbelül 5000 éve használják vallási és egészségügyi célokra. Különösen jó minőségű gyantát nyerhetünk az indiai tömjénfából (Boswellia serrata). A tömjén tartalmaz többek között egy illóolajat, amely égetésekor jellegzetes illatát adja, és mindenek felett a jellegzetes boswellinsavakat.

A tömjén balzsam kellemesen hűsítő hatással ellazítja a bőrt és az izmokat, valamint kiváló minőségű növényi olajokkal táplál. Jótékony hatással van a nyak és a hát területének feszültségére, valamint a vállízületek és a térd túlterhelésére.

Alkalmazási javaslat: a tömjén balzsamot vigye fel a hátára, vállára vagy térdére és gyengéden masszírozza be. Szükség esetén ismételje meg naponta többször. A balzsam könnyen eloszlatható a bőrön és gyorsan beszívódik. Értékes összetevőinek köszönhetően kellemes érzetet hagy maga után, rugalmassá varázsolja a bőrt.

Figyelmeztetés: eukaliptolt, kámfort és mentolt tartalmaz. Ne kerüljön szembe, sérült bőrre vagy nyálkahártyára. 7 éven aluli gyermekek számára nem alkalmas.