Sunlife Kálcium pezsgőtabletta 20 db

Cikkszám: 4022679002518
Sunlife Kálcium pezsgőtabletták 20db
Sunlife Kálcium pezsgőtabletta 20 db
Cikkszám: 4022679002518
Raktáron 
815 Ft
A kalcium az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, hiszen a csontok tömegéből 0,75-1,2 kg tiszta kalcium. A kalcium-foszfát kristályok adják a csontok és a fogak keménységét, míg a szabadon maradó mintegy tízgrammnyi kalciumnak döntő fontossága van az izmok, az idegrendszer, a véralvadás ás néhány enzim működésében.
Csökkenti az allergiás reakció során megnövekedett kapilláris permeabilitást, a kis erek falának áteresztőképességét. Fiatal korban a csontfelépülés legfontosabb helye a növekedési porc. A porc teljes elcsontosodása a végleges testmagasság kialakulásáért felelős, ami serdülőkorban fejeződik be. Ezért annyira fontos, hogy rendszeresen kerüljön kalcium a szervezetbe.
Felnőtt korban a SUNLIFE pezsgőtabletta a kalciumhiány a csontritkulás(a csontok meggyengülése)és allergiás tünetek kezelésére, ill. megelőzésére és is alkalmazható. A magas kalciumbevitel a menopauzán átesett nők esetében kedvező hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedésekre.