SUNLIFE Kollagén italpor 3000 mg

Cikkszám: 4022679138033
SUNLIFE Kollagén italpor 3000 mg
SUNLIFE Kollagén italpor 3000 mg
Cikkszám: 4022679138033
Nincs raktáron

Bőrünk és kötőszöveteink nagy hatással vannak friss és fiatalos megjelenésünkre. Az életkor előrehaladtával a bőr elvékonyodik és elveszíti rugalmaságát. Ennek oka a kötőszövetben az egyik legfontosabb szerkezeti fehérje, a kollagén lebomlása. 

A SUNLIFE 3000 mg kollagén nagy dózisban tartalmaz kollagén-hidrolizátumot, elasztint, hialuronsavat és L-ciszteint.

A kollagén, az elasztin, a hialuronsav és az A-vitamin biztosítja a gyönyörű bőrt, a fényes hajat és a feszes kötőszövetet. A C-vitamin, az E-vitamin és a cink támogatja az anyagcserét és segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől. Kimutatták, hogy a benne található kollagén peptidek növelik a bőr rugalmasságát, javítják annak szerkezetét és csökkentik a ráncokat és a narancsbőrt. A bőr, a haj és a köröm erős és egészséges marad a kiváló minőségű hatóanyagok-keverékének köszönhetően. 

Használati utasítás:
Oldjon fel egy adag SUNLIFE instant kollagén italport 250 ml vízben, majd alaposan keverje el. Élvezze szépségitaljának frissítő grapefruit ízét.

A SUNLIFE Kolllagén 3000 mg italpor kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amelyet a legfrissebb tudományos eredmények szerint fejlesztettek ki és a legmagasabb minőségi előírások szerint gyártottak.