SUNLIFE® Kovaföld + biotin kapszula 128 db

Cikkszám: 4022679113399
SUNLIFE® Kovaföld + biotin kapszula 128 db
SUNLIFE® Kovaföld + biotin kapszula 128 db
Cikkszám: 4022679113399
Raktáron 
3 495 Ft

A BŐR, A HAJ, A KÖRÖM ÉS A KÖTŐSZÖVET EGÉSZSÉGÉÉRT

Szilícium-dioxidot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő

A megfelelő tápanyagellátás fontos a bőr, a haj és a köröm növekedéséhez és szépségéhez. Mivel a szervezet nem tud olyan nyomelemeket előállítani, mint a szilícium, ajánlott a táplálékkal történő megfelelő felvétel biztosítása.  A kovaföldet generációk óta tiszta természetes ásványi anyagként értékelték.

A biotin hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez. A cink és a D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban. A cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és az egészséges körmök megőrzéséhez. A kálcium a normál csontozat és fogazat fenntartásához szükséges, míg a D-vitamin hozzájárul a kálcium normál felszívódásához és  az egészséges immunrendszer működéséhez.

A SUNLIFE® Kovaföld + biotin kapszula kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amelyet a nemzetközi minőségi irányelvek szerint állítanak elő és tesztelnek.

Összetevők: kalciumkarbonát, kovaföld, zselatin, trikalcium-foszfát, cinkszulfát, csomócsodást gátló anyag (zsírsavak magnézium sói), színezék (titán dioxid), D3-vitamin (kolekalciferol), D-Biotin.

Felhasználási javaslat: naponta 2x1 kapszula bő folyadékkal.

Hatóanyagok napi adagban (2 db kapszula) *NRV%
Kovaföld 200 mg **
Biotin 350 µg 700
Cink 5 mg 50
Kálcium 240 mg 30
D3-vitamin 5 µg 100

 *NRV%: napi ajánlott beviteli referencia érték felnőttek számára; ** nincs adat

A megadott napi adagot ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Származási hely: Németország

A csomagolás tartalma: 128 db kapszula.