Sunlife Multivitamin pezsgőtabletta 20 db

Cikkszám: 4022679107886
Sunlife Multivitamin pezsgőtabletták 20db
Sunlife Multivitamin pezsgőtabletta 20 db
Cikkszám: 4022679107886
Raktáron 
835 Ft

A vitaminok nélkülözhetetlenek a szervezet működéséhez, a növekedéshez, a sejtek, szövetek regenerációjához, a betegségekkel szembeni ellenálló képességed megőrzéséhez. Számos elmélet bizonyítja, hogy a betegségek és fizikai problémák hátterében egyedül a vitaminok és ásványi anyagok hiánya áll.

A multivitamin név azt jelzi, hogy a készítmény nem csak egy összetevőből áll, hanem valamennyi, a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint tartalmazza. Komplett vitamin, amely felnőtt korban tartalmazza a szükséges vitaminok és ásványi anyagok legszélesebb skáláját. A „multi” latin szó, jelentése „sok”. A multivitamin kifejezés a szó szoros értelmében olyan készítményt takar, amelyben sokféle vitamin található. Ma már gyakran használják az olyan étrend-kiegészítők megnevezésére is, amelyek a vitaminokon túl ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaznak.
Ugyanakkor egyes vitaminok nemcsak az egészségmegőrzés vagy bőröd ápolása során lehetnek a legjobb barátaid, hanem speciális hatásaiknak köszönhetően diétád részévé is válhatnak. A vízben oldódó vitaminok közül a B-vitaminok és származékaik, valamint a C-vitamin képesek arra, hogy fogyasszanak, ugyanis ők a felelősei az anyagcsere helyes működésének.