revoMed Aloe Vera tabletta 100 db

Cikkszám: 42219668
revoMed Aloe Vera tabletta 100db

revoMed Aloe Vera tabletta 100 db

Cikkszám: 42219668
Nincs raktáron
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében. Híres baktériumölő hatásáról, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, hiszen belsőleg használva elősegíti az általános gyógyulást. Antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben.

A tudomány mai állása szerint 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet, vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, fehérjéket, szénhidrátokat valamint aminosavakat tartalmaz.

Az Aloe Vera fertőzésgátló, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, ezen felül megöli a baktériumokat, vírusokat és gombákat is egyaránt. Képes behatolni az emberi szövet legmélyebb részéig, tehát mind a hét szintre képes eljuttatni hatóanyagait. Serkenti a sejtnövekedést, azaz hat vagy egészen nyolcszorosára serkenti az új, egészséges sejtek növekedését. Tisztít és méregtelenít, elvégre gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, regenerálja a bélbolyhokat, tisztítja a felszívó felületet, méregteleníti a szervezetet. Immunrendszer serkentő, idegnyugtató, fájdalomcsillapító, sokféle vitamin tartalma alapján biztosítja az immun- és az idegrendszer védelmét, erősítését.


A csomagolás tartalma 100db tabletta.