revoMed Aloe Vera tabletta 100 db

Cikkszám: 42219668
revoMed Aloe Vera tabletta 100db

revoMed Aloe Vera tabletta 100 db

Cikkszám: 42219668
Raktáron 
8 395 Ft
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében. Híres baktériumölő hatásáról, immunrendszer erősítő, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő, hiszen belsőleg használva elősegíti az általános gyógyulást. Antibakteriális hatása révén alkalmas bakteriális fertőzések megszüntetésére a vastag- és vékonybélben.

A tudomány mai állása szerint 250 féle, az emberi szervezet számára hasznos alkotóelemet, vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, fehérjéket, szénhidrátokat valamint aminosavakat tartalmaz.

Az Aloe Vera fertőzésgátló, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, ezen felül megöli a baktériumokat, vírusokat és gombákat is egyaránt. Képes behatolni az emberi szövet legmélyebb részéig, tehát mind a hét szintre képes eljuttatni hatóanyagait. Serkenti a sejtnövekedést, azaz hat vagy egészen nyolcszorosára serkenti az új, egészséges sejtek növekedését. Tisztít és méregtelenít, elvégre gyorsítja és normalizálja az anyagcserét, regenerálja a bélbolyhokat, tisztítja a felszívó felületet, méregteleníti a szervezetet. Immunrendszer serkentő, idegnyugtató, fájdalomcsillapító, sokféle vitamin tartalma alapján biztosítja az immun- és az idegrendszer védelmét, erősítését.


A csomagolás tartalma 100db tabletta.