SoVita D-Mannóz tabletta 90 db

Cikkszám: 42372202
SoVita D-Mannóz tabletta 90 db
SoVita D-Mannóz tabletta 90 db
Cikkszám: 42372202
Raktáron 
13 990 Ft

A mannózt a húgyhólyag és a húgyúti fertőzések kezelésére széles körben használják. A mannóz hatékony alternatívát jelent a hagyományos antibiotikumokkal szemben, mikor a húgyúti rendszer fertőzéseit kívánjuk gyógyítani. Ezeket a fertőzéseket egy úgynevezett escherichia baktérium okozza, amit általában csak E-coliként nevezünk. Az E-colinak apró csillói vannak, amik a húgyhólyag és a húgyutak falán megtapad. Az antibiotikumok elpusztítják az E-colit, a mannóz azonban csak ezeket a csillókat semmisíti meg, így a vizelettel együtt ezek a baktériumok a mannóz hatására ki tudnak ürülni a szervezetből.

A mannóznak az antibiotikumokkal szemben számos előnye van.. Míg az antibiotikum nemcsak az E-colit, hanem a húgyhólyag létfontosságú baktériumait is megöli, addig a mannóz ezt nem teszi.

A mannóz ráadásul nemcsak a fertőzések kezelésében, hanem azok megelőzésében is rendkívül hatékony. Más cukrokkal és a glükózzal ellentétben a mannóz nem szívódik fel a véráramba, így nem befolyásolja a vércukorszintet sem, ezért a cukorbetegek is fogyaszthatják.

A csomagolás tartalma 90 db tabletta.