SoVita Fokhagymaolaj kapszula 360 db

Cikkszám: 42219637
SoVita Fokhagymaolaj kapszula 360 db
SoVita Fokhagymaolaj kapszula 360 db
Cikkszám: 42219637
Nincs raktáron

A termék lejárati ideje: 2023. március 31.

A fokhagyma előnyös hatását a készítmény úgy fejtik ki, hogy eközben elkerülhető a fokhagyma átható szagával járó kellemetlenség, illetve a nyers fokhagyma okozta gyomorégés.

A fokhagyma (Allium sativum) gyógy-, és fűszernövény, melynek gumója fogyasztható. A gyógyhatását többnyire az a 100 kéntartalmú vegyület adja, amelyeket a hagymagerezdek tartalmaznak. Napjainkban a szív- és érrendszeri betegségek, valamint a rák elleni hatását vizsgálják. Az érelmeszesedés megelőzésére és gyógyítására az egyik leghatásosabb szer a fokhagyma. Értágító, vérnyomáscsökkentő hatása is bizonyított (metíl-allil-triszulfid). A fokhagymaértágító hatása főleg az agy, a szem és a láb szívtől távol eső, szűkült erein, az úgynevezett perifériás ereken érvényesül. Emiatt jótékony hatású bizonyos típusú fejfájás esetén. A tápcsatorna fertőzéseire (hasmenés, bélhurut) ugyancsak jó hatással lehet.
A fokhagyma előnyösen befolyásolhatja a vérlipid (vérzsír) szintet, valamint a vér összkoleszterin szintjét. Segítheti fenntartani az egészséges májműködést.

A csomagolás tartalma 360 db kapszula.