SoVita Kurkuma plusz kapszula 120 db

Cikkszám: 42418528
revoMed Kurkuma plusz kapszula 90db
SoVita Kurkuma plusz kapszula 120 db
Cikkszám: 42418528
Nincs raktáron
A kurkuma egy ázsiai fűszer- és gyógynövény, fő hatóanyaga a kurkumin.

Hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izületek normál működéséhez, továbbá segít az ízületek rugalmasságának fenntartásában. A kurkuma vérhígító tulajdonsággal is rendelkezik, így javítja a vérkeringést, ezzel segít a szív-és érrendszer egészségének fenntartásában is.

A kurkuma egyúttal segít csökkenteni az oxidatív stressz okozta gyulladást, ezért népszerű az alkalmazása olyan bélgyulladásos betegségek esetén is, mint pl. a Crohn-betegség.

A kurkumát sportolók is előszeretettel alkalmazzák, nem csak az ízületek védelmében tanúsított szerepe miatt, hanem azért is, mert sérülések esetén képes a gyulladás csökkentése mellett a regenerációt is gyorsítani.

A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt. Foszfatidil-kolinként megőrzi a sejthártya épségét, és olyan alapvető élettani működésekben hatásos, mint a sejtek információ-átadásai, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikáció. Nem megfelelő kolin bevitele ezeket a folyamatokat hátrányosan érintheti. A kolin ezenkívül részt vesz a sejtstruktúrák és –funkciók megőrzésében is.

A szelén küzd a szervezetben zajló káros folyamatok ellen. Kiváló antioxidáns. Segít megőrizni a szövetek fiatalságát és rugalmasságát.

Összetevők: kolinbitartrat (68 %), bevonószer: hidroxipropilmethilcellulóz (kapszulahéj), kurkuma kivonat (11%), nátriumselenit

Felhasználási javaslat: felnőttek számára naponta 1 db kapszula javaslott bő folyadékkal.
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A termék gyermekek elől elzárva tartandó. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nettó tömeg: 44,1 g (120 db)