ÚJ SoVita Tömjénfa kivonat kapszula 90 db

Cikkszám: 42440710
revoMed Tömjénfa tabletta 120 db
ÚJ SoVita Tömjénfa kivonat kapszula 90 db
Cikkszám: 42440710
Raktáron 
8 940 Ft

AZ ÍZÜLETEK TÁMOGATÁSÁRA

A tömjén támogatja a váz és izomrendszert, valamint az ízületeket.

A tömjén és a mirha a három királyok ajándékai közé tartozik, és régen ugyanolyan értékes volt, mint az arany. Az idők hajnala óta az emberek tisztelték a tömjént, és mágikus anyagnak tekintették. Az ókori Indiában, Kínában, az ókorban és a középkorban különféle vallási rituálékban és gyógyászati ​​célokra használták, mert az értékes természetes készítményt nemcsak különösen aromás füstje, hanem gyógyító hatása miatt is nagyra értékelték. A múltban különféle terápiákban használták – a bőrbetegségek kezelésétől a memória javításáig és a légúti problémák enyhítéséig – és ma is különösen fontos a hagyományos orvoslásban. A tömjén a tömjénfa (Boswellia serrata) szárított gyantája. A benne található boswellinsavak a tömjénre jellemzőek. Ezek adják a növény különleges értékét. A fa különleges éghajlati viszonyai miatt csak néhány helyen található meg. Ide tartozik Szudán, India és Omán. A fa ritka előfordulása mellett a gyanta komplex kinyerése a tömjént is különösen értékes természetes anyaggá teszi. A SoVita Tömjén kapszulák ezt az értékes anyagot rendkívül koncentrált formában, tablettánként 400 mg-mal tartalmazzák. A tömjén kivonat fontos étrend-kiegészítő, főként a benne található boswellinsavnak köszönhetően. Ezek nem csak mesterséges adalékanyagoktól mentesek, hanem 100%-ban vegánok és hatásmódjukat tekintve különösen kíméletesek. Naponta egyszer egy tablettát ajánlunk, hogy ellássa a szervezetet az értékes boswellinsavval.

Összetevők: indiai tömjénfa kivonat (Boswellia serrata) (80,8%); bevonószer: hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulahéj).

Felhasználási javaslat: Felnőttek számára naponta 1 kapszula, bő folyadékkal.

Aktív összetevők

napi adagban (1 db kapszula)

*NRV %
Tömjén kivonat 400 mg **
   ebből boswellinsav 300 mg **
   béta boswellinsav 100 mg **

* NRV %: a napi ajánlott beviteli érték felnőttek számára; ** nincs adat

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl. A termék gyermekek elől elzárva tartandó. A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Nettó tömeg: 44,6 g (90 db kapszula)