ÚJ santénatur Burgonya balzsam (bőr-, kéz- és lábápoló) 150 ml

Cikkszám: 7610753350265
santénatur Bőr-, Kéz- és Lábápoló Burgonya balzsam 150ml

ÚJ santénatur Burgonya balzsam (bőr-, kéz- és lábápoló) 150 ml

Cikkszám: 7610753350265
Raktáron 
-40%
7 990 Ft 4 794 Ft
Akció időtartama: Kezdete: 2021.05.31  -  Vége: 2021.11.30
Akcióból hátralévő idő:

Régóta alkalmazzák a svájci tudósok által kifejlesztett, a burgonya legaktívabb hatóanyagait tartalmazó balzsamot számos bőrprobléma ápolására.

A santénatur „Bőr,- kéz- és lábápoló” burgonya balzsam egy egyedülálló termék. A balzsam nagy arányban tartalmaz ásványi anyagokat és  friss burgonyából kivont antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkező burgonya levet. A balzsam tartalmaz továbbá nagyon hatékony illóolajokat pl. jojobaolajat, mandulaolajat és növényi olajokat.

Antibakteriális és vírusellenes
A burgonya balzsamban található illóolajok antibakteriális és antivirális tulajdonságokkal rendelkeznek.

Használhatja egész testén
A burgonya balzsam bármely testrészen hatékonyan alkalmazható a magas bőrtolerancia miatt.

Egyedi ápoló hatás
Ápolja a száraz, berepedezett bőrt, a bőrkeményedést, a pikkelyes (pszoriázisos típusú bőrt), az irritált, hámló bőrt, a pattanásokat (akne) és még sok egyéb bőrproblémát. A balzsam gyorsan felszívódik, nem ragad, használat után azonnal érezhető a kellemes, hidratáló hatás. A friss burgonyából (organikus/svájci) kinyert burgonyalé és a higított ásványi anyagok (ásványi sók) kombinációja biztosítja ezt az egyedi hatást.

Garantált minőség
A svájci szabadalom és a gyártás megbízhatósága garantálja a legjobb minőséget.

 

Használati utasítás:

Napi 2-3 alkalommal vigyen fel az ápolandó területre burgonya balzsamot. Ha gyakran mos kezet akkor ajánlott naponta több alkalommal is használni.

Súlyos esetben, nagyon kemény bőr esetén nagyobb mennyiséget alkalmazzon, majd pamut kesztyűt, zoknit vagy takarót tegyen rá és hagyja egy éjszakán át hatni.

Kiszerelés: 150 ml