Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


UNA DE GATO VIBE Macskakarom kapszula 100 db

6 090 Ft
Akció: 4 890 Ft
Kezdete: 2019.05.01   Vége: 2020.04.30

A FANTASZTIKUS HATÁS, A TÖBB MINT 15 ÉV EREDMÉNYE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!

 

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

 

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett gyulladáscsökkentő hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményéről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyító módszerük részeként használta. Peruban a macskakarmot még ma is csodanövénynek tekintik.


A macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis alkalmazható. Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában, ill. a gyógyszeres kezelés kiegészítésére alkalmas. A szervezet védekezőképességének növelésére kiegészítő terápiaként is alkalmazható.

 

Egy kapszula tartalma 150 mg macskakarom kéreg [Uncaria tomentosa (Willd.) DC.; cortex] finomra őrölt pora.

 

Az OÉTI Szakértő Testület a 2013/06/SZT0007 számú Tudományos Állásfoglalásában az alábbi következtetésre jutott a macskakarom kéreggel kapcsolatban:


"Az Uncaria tomentosa kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük (úgymint gyulladáscsökkentő hatás, daganatellenes hatás, immunológiai hatás)."

 

A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJE ORVOSSZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT! 06-30-942-8519

 • Betegtájékoztató

  Információ a felhasználók számára

  UNA DE GATO VIBE® kapszula

  Mielőtt elkezdi szedni ezt a készítményt, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz!

  Ezt a készítményt mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje!

  - Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!

  - Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármely lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

  - Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha tünetei nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak!

   

  Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Az ashaninka indiánok (Peru) természet-gyógyászati ismeretei és orvosi vizsgálatok alapján lassítja, ill. leállítja a mozgásszervi gyulladásos folyamatot.

  Mi a kapszula hatóanyaga? Egy kapszula tartalma 150 mg macskakarom kéreg [Uncaria tomentosa (Willd.) DC.; cortex] finomra őrölt pora (legalább 0,05 mg mitrofillinben kifejezett összalkaloid-tartalom, legfeljebb 0,02% tetraciklusos oxindol-alkaloid tartalom).

  Mit tartalmaz még a kapszula? Segédanyaga (kapszulahéj); zselatin

  Mikor ajánlott a kapszula szedése: - Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában illetve a gyógyszeres kezelés kiegészítésére. - A szervezet védekező képességének növelésére kiegészítő terápiaként.

  Mikor nem szabad a kapszulát szedni? - A készítmény összetevőivel szembeni egyéni érzékenység esetén, - gyomor-bélrendszeri betegségek (gyomor-, nyombélfekély gyanúja, ill. a már kialakult tünetek, valamint az emésztőrendszer gyulladásos folyamatainak (vérző fekély felmaródás) fennállásakor, - szervátültetésen átesett és immunszupresszív szerekkel történő kezelés idején.

  Mit kell tudnia a kapszula szedés megkezdése előtt? Győződjön meg arról, hogy a fentebbiekben leírt betegségek közül Ön egyikben sem szenved, még azok gyanúja sem áll fent. Gyógyszeres kezelés alatt állók a kapszula szedésének megkezdése előtt kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.

  Szedhetik-e kapszulát gyermekek is? 12 éves kor feletti gyermekeknek és serdülőknek ajánlott a kapszula szedése. 12 éves kor alatti gyermekeknél történő alkalmazásra vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.

  Szedhető-e a kapszula gyógyszerekkel együtt? Gyógyszerekkel való kölcsönhatásra vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.

  Mi a teendő, ha Ön várandós, szoptat vagy gyermeket szeretne? A készítmény biztonságos szedésére vonatkozóan ezen állapotokban nem állnak rendelkezésre adatok, ezért a kapszula szedése nem javasolt. Amennyiben Ön gyermeket szeretne, vagy szoptat, a készítmény szedéséről kérje ki kezelőorvosa véleményét.

  Milyen hatása van a készítménynek a gépjárművezetésre, baleseti veszéllyel járó munka

  végzésére? A készítménynek gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását nem vizsgálták.

  Hogyan és mikor kell a kapszulát beszedni? A kapszulát főétkezések után 30 perc múlva, bőséges folyadékkal javasolt bevenni.

  Mennyi a készítmény napi adagja? Naponta: Felnőtteknek 3x2 kapszula, Gyermekeknek és serdülőknek 12 éves kor felett 3x1-2 kapszula.

  Milyen nem kívánt hatást válthat ki a kapszula szedése? Alkalmazása során az esetleges egyéni túlérzékenységen kívül, gyomor-bélrendszeri panaszok (gyomortáji fájdalom, hasmenés, puffadás, székrekedés) előfordulhatnak. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a kapszula szedését, és tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

  Mire kell még ügyelnie a kapszula szedése során? A dobozon feltüntetett lejárati időn túl ne szedje be a kapszulát. Gyermekektől elzárva tartandó.

  Mennyi ideig szedhető a kapszula? A készítmény szedése kúraszerűen javasolt. Egy kúra javasolt időtartama 3-6 hónap, amely 2-3 hét szünet után megismételhető.

  Hogyan kell tárolni a kapszulát? Legfeljebb 25°C-on tárolandó.

  Nyilvántartási szám: OGYI-771/2000

  Milyen a kapszula külleme és mit tartalmaz a csomagolás? Leírás: Világosbarna színű por 1-es méretű, átlátszó kemény zselatin kapszulába töltve. Csomagolás: kapszulák PVC/PVDC//Alumínium buborékcsomagolásban és dobozban. Csomagolási egység: 100 (10x10) kapszula/doboz

  Gyártó: Hersil S. A. Laboratorios Peru, Lima

  Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Sprintvital Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 144., I. em. 106.

  Tel.: + 36 1 617 0591 Email: info@sprintvital.hu Web: www.eljtovabb.hu

 • Brand
  Hersil
  Raktárkészlet
  618 db
  Cikkszám
  7757310287920
Webáruház készítés