Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Una de Gato Vibe Macskakarom kapszula 100 db

6 090 Ft
Akció: 4 890 Ft
Kezdete: 2019.05.01   Vége: 2020.01.31

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyítható módszerük részeként használta és csodanövénynek tekinti.


A nemzetközi szakirodalomban több tudományos munka, illetve embereken végzett klinikai vizsgálatok és a laboratóriumok az Uncaria Tomentosa (macskakarom) aktív összetevőiben az alábbi 3 területen mutattak ki komoly gyógyhatású tulajdonságokat:
- gyulladásgátló tulajdonságok;
- aktív fagocitózis (fehér vérsejtek aktivizálása);
- citosztatikus tulajdonságok (daganatgátló.

A fenti tulajdonságokkal a macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis alkalmazható. Erősítheti az immunrendszert azáltal, hogy növelheti a leukociták (fehér vértestek) számát, ezen kívül gátolja a tumorsejtek szaporodását.


1 kapszula összetétele: 150 mg Uncariae tomentosa cortex (macskakarom kéreg) finomra őrölt pora.

Nem tartalmaz egyéb segédanyagokat.

"Az Uncaria tomentosa kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük (úgymint gyulladáscsökkentő hatás, daganatellenes hatás, immunológiai hatás)." - OÉTI Szakértő Testület Tudományos állásfoglalás 2013/06/SZT0007

 

TAPASZTALATOK, VÉLEMÉNYEK:

Reguly Zoltán (85 éves)

"2000-ben két foltot távolítottak el a bőrömből az Onkológiai Intézetben. Utána az orvos egy jó és egy rossz hírrel fogadott: a nyirokcsomók érintetlenek, de a diagnózis melanóma maligna, a rák rosszindulatú válfaja. Utókezelést javasoltak, interferont, vagy BCG-t. Ez utóbbi mellett maradtunk. A kezelés időszaka közben a BCG hiánycikk lett, ezért az orvos helyette a Macskakarom szedését javasolta. A Macskakarmot azóta folyamatosan szedem, és eddig tünetmentes vagyok."

Tomsicsné Horváth Klára (70 éves)

"20 éves koromtól súlyos izületi gyulladásaim voltak. 19 évvel ezelőtt méhnyakrákot diagnosztizáltak, sok reménnyel nem bíztattak az orvosok. Az Onkológiai Intézetben ajánlották a Macskakarom Vibe kapszulát. 19 éve szedem. Azóta tünetmentes vagyok és a mozgásomban sem vagyok korlátozott."

Dr. Margitfalvi József (75 éves)

"Limfoid CLL leukémiát diagnosztizátak nálam 2001-ben. 17 éve szedem a Macskakarmot. A vérképem azóta is tökéletes."

EZ A FANTASZTIKUS HATÁS, A TÖBB MINT 15 ÉV EREDMÉNYE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!


A csomagolás tartalma 100 db kapszula.

 

Nyilvántartási szám: OGYI-771/2000

 

A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJE ORVOSSZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT! 06-30-942-8519

 • Betegtájékoztató

  Információ a felhasználók számára

  VIBE® UNA DE GATO kemény kapszula


  Mielőtt elkezdi szedni ezt a készítményt,olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információt tartalmaz! Ez a készítmény mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje!
  Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet!
  Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét!
  Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt, bármely fel nem sorolt, bármely lehetséges melékhatásra is vonatkozik.
  Feltétenül tájékoztassa kezelőorvosát, ha a tünetei nem enyhülnek, vagy éppen súlyosbodnak!
  Tulajdonság, hatás: Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Az asaninka indiánok (Peru) természet-gyógyászati ismeretei és orvosi vizsgálatok alapján lassítja, ill. leállítja a mozgásszervi gyulladásos folyamatot.
  Mi a kapszula hatóanyaga? Egy kapszula tartalma 150 mg Macskakarom kéreg (Uncaria tomentosa (WILD) DC, cortex) finomra őrölt pora.
  Mit tartalmaz még a kapszula? Segédanyaga, zselatin (kapszulahéj)
  Mikor ajánlott a kapszula szedése? Mozgásszervi betegségek tüneteinek csökkentésére önmagában, ill. a gyógyszeres kezelés kiegészítésére. A szervezet védekezőképességének növelésére kiegészítő terápiaként.
  Mikor nem szabad a kapszulát szedni? A készítmény összetevőinek szembeni egyéni érzékenység esetén, gyomor-bélrendszeri betegségek (gyomor-, nyombélfekély gyanúja, ill. a már kialakult tünetek valamint az emésztőrendszer gyúlladásos folyamatainak (vérző fekély femaródás) fennálásakor, szervátültetésen átesett és immunszupresszív szerekkel kezelt betegeknél.
  Mit kell tudni a kapszula szedés megkezdése előtt? Győződjön meg arról, hogy a fentebbiekben leírt betegségek közül Ön egyikben sem szenved, még azok gyanúja sem áll fent.Gyógyszeres kezelés alatt állók a kapszula szedésének megkezdése előtt kérjék ki kezelőorvosuk véleményét.
  Szedhetik-e a kapszulát gyermekek is?12 éves kor feletti gyeremekeknek és serdülőknek ajánlott a kapszula szedése, 12 éves kor alatti gyermekeknél történő alkalmazásra vonatkozók nem állnak rendelkezésre
  Szedhető-e a kapszula más szerekkel együtt? Más, gyógyszerekkel való kölcsönhatsra vonatkozó adatok nem állnak rendelkezésre.
  Szedhető-e készítmény várandósság-, szoptatás ideje alatt vagy, ha gyermeket szeretne? Ezen élethelyzetekben történő alkalmazásra vonatkozó biztonságossági adatok nem állnak rendelkezésre, ezért ezen élethelyzetekben nem ajánlott a kapszula szedése. Ha gyermeket szeretne vagy szoptat, a tabletta szedéséről kérje ki kezelőorvosa véleményét.
  Gépjárművezetésre, gépkezelői tevékenységre kifejt-e hatást a készítmény? A készítménynek a gépjárművezetéshez és gépek kezelléséhez szükséges képességeket befolyásoló hatását nem vizsgálták.
  Hogyan és mikor kell a kapszulát beszedni? A kapszulát főétkezések után 30 perc múlva, bőséges folyadékkal kell bevenni.
  Mennyi a készítmény napi adagja? Naponta: Felnőtteknek 3x2 kapszula, gyermekeknek és serdülőknek 12 éves kor felett 3x1-2 kapszula.
  Milyen nem kívánt hatást válthat ki a kapszula szedése? Alkalmazása során gyomor bélrendszeri panaszok előfordulhatnak: gyomortáji fájdalom, hasmenés, puffadás, székrekedés. Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, hagyja abba a kezelést, és tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét! Ezen betegtájékoztatóban fel nem sorolt , bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.
  Mire kell még ügyelnie a kapszula szedése során? A dobozon feltűntetett lejárati időn túl ne szedje a kapszulát.
  Mennyi ideig szedhető a kapszula? A készítményt javasolt kúraszerűen szedni. Egy kúra javasolt időtartama 3-6 hónap, amely 2-3 hét szünet után megismételhető.
  Hogyan kell tárolni a kapszulát? Gyermekek elől elzárva, legfeljebb 25⁰C-on tartandó.
  Nyilvántartási szám: OGYI-771/2000
  Milyen a kapszula külneme és mit tartalmaz a csomagolás? Leírás: Világosbarna színű por 1-es méretű, átlátszó kemény zselatin kapszulába töltve. Csomagolás: kapszulák PVC/PVDC// Aluminium buborékcsomagolásban és dobozban. Csomagolási egység: 100 kapszula/doboz
  Forgalomba hozatali engedély jogosultja: Sprintvital Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 144. 1.em.106. Tel./617-0591 E-mail/web: info@sprintvital.hu / www.eljtovabb.hu
  Gyártó: Hersil S.A. Laboratorios Industriales Farmaceuticos Los Frutales, 220 Ate, Vitarte, Lima, Peru

  Az OÉTI Szakértői Testület 2013.06.14-ei Tudományos állásfoglalása:
  A Macskakarom (Uncariae tomentosae) kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük. (úgy, mint gyulladáscsökkentő hatás, daganatok elleni hatás, immunológiai hatás)

 • Brand
  Hersil
  Raktárkészlet
  945 db
  Cikkszám
  7757310287920
Webáruház készítés