Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Termék részletek


Una de Gato Vibe Macskakarom kapszula 100 db

6 090 Ft
Akció: 4 890 Ft
Kezdete: 2019.05.01   Vége: 2019.08.31

A szervezet védekezőképességét növeli, a mozgásszervi betegségekben kifejtett hatását orvosi vizsgálat eredménye igazolja. A macskakarom, perui népszerű nevén "Una de Gato" az Amazonas menti őserdőkben élő nagyméretű cserje. A nevét a levelek alatt található karomszerű képződményről nyerte. Az Ashaninka indián törzs a cserjét évezredeken át hagyományos gyógyítható módszerük részeként használta és csodanövénynek tekinti.


A nemzetközi szakirodalomban több tudományos munka, illetve embereken végzett klinikai vizsgálatok és a laboratóriumok az Uncaria Tomentosa (macskakarom) aktív összetevőiben az alábbi 3 területen mutattak ki komoly gyógyhatású tulajdonságokat:
- gyulladásgátló tulajdonságok;
- aktív fagocitózis (fehér vérsejtek aktivizálása);
- citosztatikus tulajdonságok (daganatgátló.

A fenti tulajdonságokkal a macskakarom kiváló gyógyászati növény. Patológiás esetekben, mint a reuma, artritis alkalmazható. Erősítheti az immunrendszert azáltal, hogy növelheti a leukociták (fehér vértestek) számát, ezen kívül gátolja a tumorsejtek szaporodását.


1 kapszula összetétele: 150 mg Uncariae tomentosa cortex (macskakarom kéreg) finomra őrölt pora.

Nem tartalmaz egyéb segédanyagokat.

"Az Uncaria tomentosa kéreg, illetve az abból előállított készítmények (kivonatok), olyan hatással bírnak, melyeknek orvosi felügyelet mellett betegségek kezelésében van jelentőségük (úgymint gyulladáscsökkentő hatás, daganatellenes hatás, immunológiai hatás)." - OÉTI Szakértő Testület Tudományos állásfoglalás 2013/06/SZT0007

 

TAPASZTALATOK, VÉLEMÉNYEK:

Reguly Zoltán (85 éves)

"2000-ben két foltot távolítottak el a bőrömből az Onkológiai Intézetben. Utána az orvos egy jó és egy rossz hírrel fogadott: a nyirokcsomók érintetlenek, de a diagnózis melanóma maligna, a rák rosszindulatú válfaja. Utókezelést javasoltak, interferont, vagy BCG-t. Ez utóbbi mellett maradtunk. A kezelés időszaka közben a BCG hiánycikk lett, ezért az orvos helyette a Macskakarom szedését javasolta. A Macskakarmot azóta folyamatosan szedem, és eddig tünetmentes vagyok."

Tomsicsné Horváth Klára (70 éves)

"20 éves koromtól súlyos izületi gyulladásaim voltak. 19 évvel ezelőtt méhnyakrákot diagnosztizáltak, sok reménnyel nem bíztattak az orvosok. Az Onkológiai Intézetben ajánlották a Macskakarom Vibe kapszulát. 19 éve szedem. Azóta tünetmentes vagyok és a mozgásomban sem vagyok korlátozott."

Dr. Margitfalvi József (75 éves)

"Limfoid CLL leukémiát diagnosztizátak nálam 2001-ben. 17 éve szedem a Macskakarmot. A vérképem azóta is tökéletes."

EZ A FANTASZTIKUS HATÁS, A TÖBB MINT 15 ÉV EREDMÉNYE MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN!


A csomagolás tartalma 100 db kapszula.

 

Nyilvántartási szám: OGYI-771/2000

 

A TERMÉKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJE ORVOSSZAKÉRTŐNK VÉLEMÉNYÉT! 06-30-942-8519

 • Brand
  Hersil
  Raktárkészlet
  227 db
  Cikkszám
  7757310287920
Webáruház készítés